De ce avem nevoie de ajutorul tau?
De 5 ani reusim sa ne pastram cele mai accesibile tarife pentru terapia copiilor cu autism din centrul nostru. Initial cu suportul prietenilor donatori am reusit sa oferim si sedinte gratuite de terapie, timp de 2 ani pentru un grup de copii.
                            
Momentan ne aflam in dificultatea de a nu mai putea sustine terapia  celor 15 copii din centru. Pentru a nu fi nevoiti sa marim taxele si a ne pastra cei mai buni specialisti, avem mare nevoie de ajutorul tau.
 
Doar cu sprijinul tau putem continua sa oferim copiilor cu autism terapia de care au nevoie pentru a se dezvolta. Ofera-i sansa sa continue terapia si sa-si atinga potentialul maxim!

Si daca impozitul tau pe profit ar schimba viitorul unui copil cu autism? 

Cum?
Pana pe 31 decembrie companiile pot directiona 20% din impozitul pe profit catre o organizatie non-guvernamentala, printr-un simplu contract de sponsorizare, iar suma va fi scazuta automat din impozitul datorat la stat.
Sponsorizarea se poate realiza si trimestrial si se deduce din impozitul pe profit al acestuia, daca plata sumei sponsorizate se realizeaza pe parcursul respectivului trimestru.

Important! Pâna la 31 decembrie 2016 plata trebuie efectuata, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs; daca plata se face dupa 31 decembrie, va fi considerata sponsorizare aferenta anului urmator. 

Iata cat de usor si repede puteti ajuta copiii cu autism si familiile lor:

•Pana in luna decembrie a fiecarui an, firma face o estimare financiara a profitului.
•Din totalul profitului, conform legii 32/1994: 20% (dar nu mai mult de 3‰ din cifra de afaceri) pot fi utilizati pentru sustinerea unor activitati non-profit
•Acest lucrul se poate face prin incheierea unui contract de sponsorizare intre o firma si organizatia non-profit pe care firma doreste sa o sustina

Sponsorizarea se face direct catre Asociatia Invingem Autismul si nu catre ANAF.
Sponsorizarea este o cheltuiala deductibila din impozitul pe profit datorat statului, deci costul pentru companie este zero.

Acest mecanism este o facilitate fiscala: conform legii sponsorizarii 32/1994 (cu modificarile ulterioare) o firma poate sponsoriza cauze caritabile.

Oricand doresti ne poti vizita pentru a putea vedea roadele ajutorului tau.
Iti multumim!