IMPOZITUL TAU PE PROFIT AR PUTEA SCHIMBA VIITORUL UNUI COPIL CU AUTISM!
Poti directiona GRATUIT pâna la 20% din impozitul pe profit
pentru terapia copiilor cu autism! (persoane juridice)

 
 
 
  •  Este un serviciu GRATUIT. Legea Sponsorizarii (32/1994) si Codul Fiscal (227/2015), cu modificarile si completarile ulterioare, permit contribuabililor platitori de impozit pe profit sa investeasca în dezvoltarea societatii, fara niciun cost. Printr-un simplu contract de sponsorizare încheiat între companie si ONG, 80% din impozit se duc la stat, iar 20% merg catre un ONG. Si IMM-urile au posibilitatea sa redirectioneze impozitul pe venit daca ONG-ul vizat este acreditat pe servicii sociale cu cel putin un serviciu social certificat conform legii. 
 
  • Ajutorul primit este SUSTENABIL. Oricine poate verifica raportul de activitate anual si ne poate vizita oricând pentru a vedea clar unde s-au dus banii. Prin directionarea impozitului de profit, companiile private investesc în programele de evaluare si diagnosticare a copiilor cu autism, în programele de terapie pentru acesti copii, precum si consultanta oferita familiilor acestora. Donatia ta acum poate aduce o viata demna si independenta unui tânar care în alte conditii ar ramâne pe viata dependent de familie si de sprijinul financiar al statului si al societatii.
 
  •  Toate companiile care participa, primesc PUBLICITATE GRATUITA. Multumim public – prin canalele de comunicare cu publicul, în raportul de activitate, precum si la evenimentele în desfasurare pentru ajutorul primit de la fiecare companie. 
 
  • Orice comanie – indiferent cât ar fi de mica – poate ajuta la dezvoltarea comunitatii din care face parte.
 
  • Fiecare companie trebuie sa decida cum vor fi investiti banii, fara sa lase în grija statului administrarea acestor fonduri.
 
Calculati cât puteti darui:

Valoarea sponsorizarii poate fi:

  • 20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele doua) pentru companiile care sunt impozitate pe profit
  • 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi)

 
Descarcati contractul în 2 exemplare,
îl completati cu datele firmei si cu suma,
apoi ne trimiteti o copie scanata.

 
Efectuati plata prin transfer bancar sau online.


          Ai produse sau servicii care crezi ca ne-ar fi de folos?

Asociatia Învingem Autismul este furnizor de servicii sociale în conditiile legii si este înregistrata în Registrul entitatilor/unitatilor de cult ANAF pentru acordarea deduceri fiscale.

ÎTI MULTUMIM ca esti alaturi de noi!
Asociatia Învingem Autismul
Pentru detalii: 031 426 1368, 0740 122 186, 0741 198 290